Video oglaševanje in produkcija

Video oglaševanje in produkcija

VIDEO OGLAŠEVANJE (VIDEO ADVERTISING)

Strast in pravi italijanski stil sta aduta, s katerimi se NOVA FILM ponaša pri realizaciji dokumentarnih filmov, reklamnih oglasov ter video posnetkov za lokalne in državne inštitucije. S pomočjo slednjih želimo ljudi navdušiti, jim predati sanje ter vrline. Tim podjetja NOVA FILM verjame v bodočnost, dinamičnost in fleksibilnost… vrline, ki smo pridobili preko dolgoročnega sodelovanja z največjimi predstavniki italijanskega industrijskega področja.

Kot so to dokazala svetovno priznana podjetja, veljajo pri vzpostavljanju dialoga s strankami spletni video posnetki za eno izmed najbolj učinkovitih komunikacijskih orodij.
  • KOMERCIALNI VIDEO (COMMERCIALS VIDEO)
  • VIDEO O PREPOZNAVNOSTI ZNAMKE (BRAND IDENTITY VIDEO)
  • PROMOCIJSKI VIDEO (PRODUCT IDENTITY VIDEO)
  • DOGODKI V ZAKOLISJU (BACKSTAGE EVENTS)
  • RAZSTAVNI PROSTOR (SHOWROOM)
  • MOTION GRAPHICS

FILMSKA PRODUKCIJA (FILM PRODUCTION)

NOVA FILM je podjetje, ki se ukvarja s samostojno kinematografsko produkcijo. Naš tim sestavljajo strokovnjaki z dvajsetletnimi izkušnjami na področju produkcije video klipov, reklamnih oglasov, dokumentarnih filmov ter srednje dolgih in kratkih filmov.

Podjetje NOVA FILM je produciralo različne kinematografske projekte, ki so prejeli mednarodna odličja. Smo idealen partner tudi pri ko-produkcijskih projektih.

About Cookies

Galaxia.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, katere piškotke dovolite hraniti. Več o tem