Nova film

Nova film
NOVA FILM je podjetje, specializirano v AVDIO-VIDEO PRODUKCIJI ter PRODUKCIJSKIH PONUDBAH (PRODUCTION SERVICE), in ima tim, ki se lahko pohvali z dvajsetletnimi izkušnjami.

VIDEO OGLAŠEVANJE (VIDEO ADVERTISING)

NOVA FILM izdeluje reklamne oglase in "čustveno nabite" video posnetke lokalnih ter državnih inštitucij, katerih namen je posredovanje vrlin in vneme v pravem italijanskem stilu. Naš tim verjame v bodočnost, dinamičnost in fleksibilnost… in prav zaradi tega, smo imeli možnost dela z največjimi predstavniki italijanskega industrijskega področja.

NOVA FILM izdeluje čustveno nabite reklamne in druge video posnetke za lokalne ter druge inštitucije, kakor tudi za različna zasebna in javna podjetje ter za samo industrijsko področje. FILMSKA PRODUKCIJA (FILM PRODUCTION) 

NOVA FILM je podjetje, ki se ukvarja s samostojno kinematografsko produkcijo. Naš tim sestavljajo strokovnjaki z dvajsetletnimi izkušnjami na področju produkcije video klipov, reklamnih oglasov, dokumentarnih filmov ter srednje dolgih in kratkih filmov.

Podjetje NOVA FILM je produciralo različne kinematografske projekte, ki so prejeli mednarodna odličja. Smo idealen partner tudi pri ko-produkcijskih projektih.About Cookies

Galaxia.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, katere piškotke dovolite hraniti. Več o tem