Sodeluj z nami

Sodeluj z nami
Kdor bi se želel brezplačno vključiti v casting bazo našega podjetja Galaxia, lahko izbira med različnimi kategorijami. Postopek je preprost, saj mora slediti le spodnjim navodilom.

Če ste že registrirani, kliknite TUKAJ za prijavo, kjer lahko dostopate do vaših podatkov in jih po potrebi spremenite.

Lahko pa se  PRIJAVITE in si tako pridobite možnost za sodelovanje na naših castingih.

Galaxia je PONUDNIK STORITEV CASTING SERVICE, ki se ukvarja s scoutingom in izbiro igralcev, modelov, statistov in mladoletnih oseb, primernih za reklamne oglase (tv spot, photo shooting), za televizijske ali kinematografske vloge.
 
Galaxia se med drugim ukvarja tudi z organizacijo večjih dogodkov kot so sejmi, kongresi, razstave, koncerti, razna srečanja, pri čemer poskrbi za ustrezen izbor profesionalnih hostes in drugih eksternih samostojnih sodelavcev.
 
Podjetje se ponaša z različnimi poslovnimi aktivnostmi, med katerimi so scouting ter casting, in zaradi katerih veljamo pri reklamnih agencijah, televizijskih in kinematografskih produkcijah, direktorjih igranja, režiserjih, stilistih ter fotografih za zanesljivega ponudnika storitev casting service.

HOSTESE IN PROMOTORJI

Galaxia se lahko ponaša s svojo bogato in raznoliko bazo, ki nudi raznolik portfelj HOSTES, PROMOTORJEV IN STEWARDOV, primernih organizacijo sejmov, gledaliških ter javnih in zasebnih dogodkov, kongresov ter simpozijev, kakor tudi promocij proizvodov ali drugih podjetniških dogodkov. 
 
Galaxia zagotavlja profesionalne storitve pri organizaciji kakršnega koli tipa dogodkov ali različnih prireditev. 

Galaxia  vam s ciljnim svetovanjem pomaga pri organizaciji dogodka, skladno z vašimi željami in pričakovanji. Naše storitve pokrivajo tudi organizacijo ciljnega castinga v tujini.
 

BOOK - PORTFOLIO

V sodelovanju s profesionalnimi fotografi in strokovnjaki za make up in hair styling, Galaxia ponuja pripravo in realizacijo book-a ter composit-a za igralce, modele, hostese, stevarde, kakor tudi tiste osebe, ki stremijo za popolnejšo profesionalno podobo v zabavni industriji.
 
Book in composit predstavljata bistvo delovne osebne izkaznice v svetu mode in zabavne industrije.
 
Poleg tega pa oba omogočata profesionalno dopolnitev osebne predstavitve ter lastnega poslovnega življenjepisa (Curriculum).
 
Galaxia ponuja tako pripravo book-a kot ureditev composit-a, saj želi zadovoljiti vaše želje in pričakovanja. Z izkušnjami naših sodelavcev ter s pomočjo manj vpadljivih fotografskih tehnik lahko realiziramo visoko kakovostne izdelke.    

Za podrobnejše informacije nam pošljite povpraševanje.


About Cookies

Galaxia.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, katere piškotke dovolite hraniti. Več o tem